Degut a la situació actual per la pandèmia del coronavirus, des de Caballé Fuguet volem poder donar la millor atenció possible als nostres pacients alhora que cal seguir les indicacions donades des de les Institucions oficials.

És per això que inciarem un servei online de consultes, tant de podologia, osteopatia com de nutrició, per resoldre dubtes clínics telemàticament o assessorar sobre la idonietat de com actuar enfront una dolència determinada, evitant així desplaçaments innecessaris o postposables en el temps. Aquest servei es realitzarà mitjançant correus electrònics o videoconferències (via ordinador o whatsapp)

Aquest servei estarà cobert per la vostra mutualitat en cas de tenir-ne i, en cas contrari, tindrà un cost que s’abonarà previament a la consulta, després de rebre el pressupost via e-mail juntament amb les indicacions per dur a terme la consulta telemàtica.

En cas de voler sol·licitar aquest servei, enviin un mail a info@caballefuguet.com on li enviarem tota les instruccions a seguir.

Afegir que les instal·lacions de la Clínica Caballé Fuguet seguiran obertes en horari habitual però es reduiran les visites espaiant-les en el temps per tal de mantenir la distància d’un metre i mig a la sala d’espera entre individus recomanada per sanitat, i garantir la seguretat sanitària pública dels nostres pacients. Recordem que no s’aconsella venir acompanyat la clínica si no és necessari, aixi com dur nens, adolescents i persones de risc, per un bé comú.

En cas d’anul·lació de visites preguem que ho comuniquin 931096641/ 662394907 o enviin mail a info@caballefuguet.com. Per part nostre, en cas de modificació de la situació actual, ho comunicaríem per telèfon, xarxes socials (facebook, twitter, istagram) i web (www.caballefuguet.com).

Gràcies per la comprensió.


Seleccioni una opció: